Ervaringen

Vrouw, 29 jaar
Ik heb hulp gezocht voor mijn paniek en angsten. Toen ik begon met mijn behandeling wist ik niet meer hoe ik hier om mee moest gaan. Ik had er dagelijks last van. Ik ging er dromen en wensen die ik had voor uit de weg. Ik heb in mijn behandeling mijn verhaal kunnen doen en voelde mij serieus genomen en begrepen. Dit heeft mij het vertrouwen gegeven om thuis aan de slag te gaan met de e-Health en de exposuretherapie. Ik kon er in duiken zo snel of zo langzaam als ik wilde en dat heeft ertoe geleid dat ik grote spongen heb kunnen maken. Ik heb nu weer het vertrouwen om mijn dromen waar te gaan maken. Ik heb het gevoel weer een stukje van mezelf terug te hebben gevonden. Ik sluit mijn behandeling tevreden en met zelfvertrouwen af. Wederom, bedankt voor alle hulp!

Man, 38 jaar
Een aantal jaar geleden maakte ik via de huisarts een afspraak voor een intakegesprek bij een psycholoog. Het voelde een beetje ongemakkelijk, omdat ik voorheen mijn problemen zelf heb kunnen oplossen. Ik kon direct een afspraak maken en ik kreeg een vragenlijst mee.
De kennismaking met Jeanine verliep moeiteloos en ontspannen. We begonnen een gesprek naar aanleiding van de vragenlijst die ik had ingevuld. Na tien minuten bedacht ik: “Dit had ik tien jaar eerder moeten doen.”
Jeanine gaf me de juiste handvatten om zelf antwoord te geven op mijn vragen. Ik had niet verwacht dat ik na vijf gesprekken aan de slag kon met een nieuw inzicht.
In de jaren daarna hebben we nog een aantal coachingsgesprekken gevoerd. Een soort van controle op mijzelf. Dat is de normaalste zaak van de wereld. Daar hoef ik me niet voor te schamen. Dat heeft Jeanine me nooit verteld, maar ik weet zeker dat ze het hiermee mee eens is.

Vrouw, 50 jaar
Ik heb me erg veilig bij Jeanine gevoeld. Het voelde goed en vertrouwd. Ik ben heel goed begeleid. Na vele therapieën heeft deze echt een keer geholpen.

Man, 26 jaar
Toen ik in het begin binnen kwam bij Jeanine Nijhuis had ik erg veel last van woede uitbarstingen. Zo erg zelfs dat dit 1 of 2 keer tot agressie uitingen in de vorm van fysiek geweld kwam. Door het behandelplan van Jeanine hebben we voor mij duidelijk gemaakt dat er meer is dan woede en agressie. Zij is gedurende mijn behandeling erg begripvol geweest en op de momenten dat ik het nodig had ook strikt en duidelijk. Ik wil haar aanraden aan iedereen die soortgelijke problemen ervaart als ik, omdat Jeanine erg fijn is in de omgang en met goede duidelijke oplossingen komt .

Vrouw, 34 jaar
Ik leef weer! Dat heeft het traject met mevrouw Nijhuis mij opgeleverd.
Een half jaar geleden ben ik door de praktijkondersteuner doorgestuurd naar mevrouw Nijhuis omdat ik de negatieve spiraal, waarin ik mij bevond, niet kon doorbreken. Tevens kon ik zelf niet achterhalen wat de oorzaak was van mijn klachten. Ik had alles, waarom was ik dan zo somber en angstig? Ik kwam de dag door maar leefde niet (echt). Dat wilde ik veranderen want dit kan het toch niet zijn voor de komende jaren?
Vanaf de eerste afspraak heeft ze ervoor gezorgd dat ik mezelf kon zijn waardoor de sfeer ontspannen was en ik voor het eerst echt kon zeggen wat er allemaal in mijn hoofd omging. Wat een opluchting was dat!
In de gesprekken die volgden heeft Mevrouw Nijhuis op een begrijpelijke, menselijke en prettige manier weer structuur aangebracht in mijn gedachten en mij geleerd te accepteren wie ik ben. Ze heeft altijd volgehouden, ook als ik het even niet meer zag. Ik heb de juiste tools meegekregen om vol vertrouwen aan mijn toekomst te beginnen.

Vrouw, 44 jaar
Ik ben gewoon hartstikke goed geholpen, in bijzonder ook met EMDR. Ik beveel iedereen Jeanine aan.

Vrouw, 20 jaar
Ik heb mijn therapie bij Praktijk Nijhuis als erg prettig ervaren. Jeanine heeft een rustige en vriendelijke uitstraling die me erg op mijn gemak stelde. In de spreekkamer hing mede hierdoor een vriendschappelijke sfeer. De therapie sloot erg goed aan bij mijn wensen en was boven verwachting goed. Ik zou therapie bij Praktijk Nijhuis zeker bij mijn vrienden aanraden.

Man, 53 jaar
Ik heb de tijd die ik bij Jeanine heb doorgebracht als heel prettig ervaren. Jeanine heeft een soort lichtheid, een bepaald gemak, dat in contrast stond met mijn zware gemoed, als gevolg van een (halve) burn out, of wat er ook met me was.
Ik wilde graag weten hoe het precies zat met mij, en hoe het kwam. Toch zijn we vrij snel overgegaan naar het vinden van een manier om uit het diepe dal te komen, vooruit te kijken en te leren omgaan met de onvermijdelijke tegenslagen. Zo kijkt Jeanine naar dingen. Verfrissend op een bepaalde manier.
Mijn zwaarte verdween, ik begon langzaam weer een beetje te ontspannen. Het heeft me uiteindelijk inzichten opgeleverd waar ik weer goed mee vooruit kan.

Vrouw, 35 jaar
Ik ben nooit zo van de psychologen geweest. Ik dacht dat die toch niks voor mij konden doen. Ik werd doorverwezen naar Jeanine en ik moet zeggen dat het mijn beeld compleet heeft veranderd! Ik voelde me meteen op mijn gemak en Jeanine luisterde ook echt naar mijn verhaal/problemen. Er werd meteen actie ondernomen. Ik voelde me serieus genomen. Ik kreeg de juiste oefeningen/therapie en al snel ging het weer een stuk beter! Het extra stukje aandacht als het even niet lekker loopt vind ik super! Jeanine is echt een topper die weet wat ze doet en zou haar ook bij iedereen aanbevelen!

Man, 38 jaar
“Ik ben als cliënt in het verleden verschillende keren in contact geweest met de psychische hulpverlening. Voor mij was deze ervaring dan niet echt nieuw. Wel de benadering en werkwijze van Jeanine. Ik vond het zeer prettig en fijn zoals zij mij in het hele proces heeft geholpen. Daarbij schuwde ze niet om mij een spiegel voor te houden en me zeer duidelijk aan te geven hoe het ervoor stond. Voor mij als een echte eye-opener. In het hele proces heeft ze er mede voor gezorgd dat er een keerpunt kwam in mijn gedachten en gedrag. Ik ben dan ook zeer blij met het verlopen proces en haar hulp. Ik vond het daarbij ook prettig dat zij als hulpverlener zichzelf ook kwetsbaar durfde op te stellen en niet alleen maar de rol van hulpverlener aanhield.”

Vrouw, 37 jaar
Nogmaals bedankt voor je luisterende oor en je inspirerende woorden. Ik die nooit geloofde in hulp van anderen en al helemaal niet van psychologen, neem mijn woorden terug en raad het iedereen aan. Daarbij had ik natuurlijk ook het geluk een leuke vrouw te leren kennen.
Heel erg bedankt voor de ommekeer die jij bracht, zonder gein, dat meen ik.

Vrouw, 19 jaar
Jeanine heeft mij ontzettend geholpen. Voordat ik bij haar in behandeling ging, was ik behoorlijk kritisch tegenover psychologen. Ik had niet het idee dat een psycholoog mijn problemen met betrekking tot het verleden zou kunnen oplossen. Nu ik klaar ben met de behandeling, sta ik er versteld van hoe goed de EMDR-therapie en de gesprekken met Jeanine me geholpen hebben. Jeanine is een heel leuke psychologe om mee te praten, maar ze is ook ontzettend goed in wat ze doet. Ik had nooit gedacht dat ik me zo anders zou kunnen voelen en ik ben ongelooflijk blij dat ik gegaan ben.

Volgende onderwerp op deze site:
Contact